•  
 • FURNIRANA VRATA

   • Furnirana vrata se rade za širine otvora 70, 80, 90cm i visine do 205 cm kao i za debljine zidova od 8 do 30cm. Prilagođavanje različitim debljinama zidova se postiže furniranim proširenjima kao i štelujućim pervajz lajsnama.

    Štokovi su izrađeni od medijapana debljine 40mm i furnirani biranim, kvalitetnim hrastovim furnirom. Krilo vrata je takođe debljine 40mm i izrađeno u tehnologiji duplošperovanih vrata, obloženo hrastovim furnirom sa orijenatacijom godova poprečno (u kver) i u varijanti intarzije (slaganje traka furnira pod pravim uglom u različitim pravcima). Bočne ivice krila su takođe mašinski kantovane hrastovim furnirom.

    Kao ispuna se koristi tvrdo presovano saće smešteno u ramu izrađenom od lameliranih čamovih gredica 42 x 34mm, što ovim vratima daje dodatnu čvrstoću vratnog krila.

    Vrata se bajcuju u željenom tonu i lakiraju visoko kvalitetnim akrilnim lakovima sa 30% sjaja.

    Ovu seriju vrata moguće je poručiti i sa ispunom od satiniranog stakla debljine 4mm sa standardnim motivima kao i sa mrežom izrađenom od furniranih lajsnica.

    U cenu vrata je uračunat standardni okov: brava sa ključem, kvaka i tri brodske šarke.

    Program Furniranih Vrata integrisan je u vec postojeći tehnološki proces tako da smo u mogućnosti da odgovorimo na veće porudžbine sa kraćim rokom isporuke .

    Za kupce sa specifičnim zahtevima uz dogovor moguće je prilagoditi postojeći ili proizvesti nov proizvod po zahtevu, naravno uz poseban dogovor koji se tiče količine, roka isporuke i naravno cene proizvoda .

     

    Vaša STOLARIJA GOD

     

     

   • NOVO ! FURNIRANA SOBNA VRATA

    •  
 •