•  
 • O nama

   • Hvala što ste posetili našu prezentaciju...

     

     Radom svih zaposlenih STOLARIJA  GOD se trudi da naš proizvodni program unutrašnje i spoljne stolarije  približi evropskim standardima a da pri tom cenu prilagodi platežnoj moći domaćeg kupca. Odgovorno tvrdimo da su materijali ugradjeni u naše proizvode pažljivo odabrani što zasigurno garantuje kvalitet i dugotrajnost.
     
    Izbor stolarije zavisi od načina gradnje, opremanja enterijera ali i mogućnosti kupca, pa smo se potrudili da širokom ponudom, svojim kupcima pružimo mogućnost da biraju. Naš prizvodni  program PVC stolarije obuhvata REHAU profile, kao i profile turskog proizvodjača VERATEC. Zahvaljujući iskustvu od preko 40 godina REHAU se ubraja u vodeće proizvodjače sastava prozorskih profila. Od samog početka insistira se na optimalnoj kombinaciji dokazanog Know-how-a I tehničkog napretka pa su tako REHAU prozorski profili pojam za najbolja rešenja za prozore – kvalitet u koji se možete uveriti.
     
    Kako bi proširili kompletnost svoje ponude uveli smo i program Aluminijumske stolarije i u odabiru dobavljača pažljivo odabrali profile renomiranog  proizvodjača ALUMIL. Tako smo u prilici da Vam ponudimo kompletan asortiman ALUMIL sistema i time ispunimo gotovo svaki Vaš zahtev garantujući  evropski priznat kvalitet.
     
    I to nije sve jer možda dok čitate ove redove pripremamo nešto novo i to sve zbog Vas!
    •  
 •