Opis Galerija Dodaj

Detaljnije o proizvodu

Stolarija GOD u svojoj ponudi sadrži klizna vrata od kaljenog stakla (8 ili 10 mm) koja potpuno prilagođavamo zahtevima kupaca. U prilici ste da odaberete klizni mehanizam koji Vam se dopada (i odgovara Vašem prostoru), kao i motive stakla i ručice. 

Ovi bešumni mehanizmi idealni su za poslovne prostore ali i odvajanje prostorija unutar stambenog prostora. Vrata se mogu raditi i kao dvokrilna, kada postoji mehanizam da svako krilo kliza na svoju stranu, takođe je moguce da jedno od krila bude fiksno dok je drugo klizno. Kada se postavlja set sa dva klizna krila i dva fiksna dela, moguće je (u zavisnosti od statičkog proračuna) pokriti širine i do 5 m sa visinom do 2.60 m. 

Naš tim će se potruditi da Vam predloži najbolje tehničko rešenje u zavisnosti od dimenzija otvora, ali i principa montiranja (plafonsko i zidno kačenje). Ovi mehanizmi omogucavaju da je nosenje krila na zidu ili plafonu, tako da  pod ostaje potpuno slobodan i ne narusava  koncepciju samog prostora. Na podu se nalaze samo jedna ili dve vodjice koje usmeravaju krila vrata. Neki mehanizmi imaju opciju ugradnje usporivaca "slow motion", cime se krilo pre dolaska u tacku zatvaranja usporava i pozicionira. 

Dodaj