Opis Galerija Dodaj

Detaljnije o proizvodu

Navedena dva mehanizma predstavljaju sjajno rešenje kada u Vašem prostoru postoje otvori koje je potrebno pregraditi sa više krila. Ovim mehanizmima moguće je zatvoriti i površine širine do 3 m i 2.6 m visine. Model "TRITON" predstavlja mehanizam koji omogućava "slaganje krila jedno na drugo", dok model "HARMO" radi po principu "harmonike" kada se krila preklapaju jedna na drugo. 

Boju i motive stakla radimo po porudžbini kupca, a pored toga ste uprilici da  birate i ručice iz naše ponude. Vrata se izrađuju po meri, dok se kombinacije krila rade po željama kupca, ali i u zavisnosti od proračuna kako bi Vam predlozili najbolje tehničko rešenje. 

Sama krila izrađena su od kaljenog stakla, koje može biti 8 ili 10 mm. Na debljinu stakla i izbor mehanizama utiče propacun tezine krila kao i nosivosti samog mehanizma. 

Ponuda Stolarije GOD sadrži i vrata sa štokovima i pervajzima od medijapana, u željenoj boji ili dekoru, dok je samo krilo vrata od kaljenog stakla.

U zavisnosti od dimenzija otvora, kao i vrste postavke, naš tim će se potruditi da Vam predloži najbolje idejno i tehnički izvodljivo rešenje. Vrata od kaljenog stakla se mogu raditi i u MDF ili ALU štoku kao jednokrilna i dvokrilna. Samo stakleno krilo moguce je fiksirati i direktno na sarkama na zid gde je rotacija krila  180 stepeni .

Motive stakla moguće je birati iz naše ponude, a takođe ih izrađujemo i po posebnom zahtevu kupca. Sva stakla su debljine 8 ili 10 mm, a mogu se proizvoditi i u boji.

Drveni delovi vrata su završno obojeni poluretanskim bojama ili obloženi folijama drvnih dekora. Okov za ovaj tip vrata je u boji natur eloksiranog aluminijuma po potrebi i sa bravom  za zaključavanje.  Vrata se rade po meri, a preporučljiva maksimalna dimenzija je širine do 100 cm i visine do 220 cm.

 

 

Dodaj