Opis Paleta Galerija Dodaj

Detaljnije o proizvodu

"Home" vrata predstavljaju visoko serijski proizvod koji možete poručiti po veoma pristupačnoj ceni. Stalan lager nam omogućava da veliki broj vrata isporučimo u veoma kratkom periodu. Akcijska cena se odnosi na vrata sa punim vratnim krilom !

Vrata iz ove grupe proizvoda pripremljena su za minimalne širine otvora zida 70, 80, 90cm, a štokovi i pervajzi su projektovani kao adaptivni za debljine zidova 8-30cm. Potrebna visina građevinskog otvora je 205 cm.

Prilikom ugradnje vrata isporučena proširenja za štok prilagođavaju se širini zidova, a sa dvostruko štelujućim pervajz lajsnama moguće je dodatno kompenzovati sve nepravilnosti u različitim debljinama zida. Vrata se montiraju na principu "suve montaže" što znači da se ugrađuju posle molersko-farbarskih i parketarskih radova.

Navedeni tip vrata moguće je poručiti na dimenziju širine i visine otvora koji Vam odgovara, kada su cena i rok isporuke drugačiji.

Vrata iz “Home” serije proizvodimo i kao dvokrilna, klizna, uz dodatak sa nadsvetlom kao i u kombinaciji sa staklom. Za sva naša vrata u prilici smo da Vam ponudimo veliki izbor kvaka. Stolarija God zadržava pravo na izmenu tehnološkog procesa proizvodnje bez prethodne najave a u cilju poboljšanja kvaliteta proizvoda.

Dodaj

Paleta dezena za Home seriju

Trenutno šest dezena u ponudi 

Bela |

Bela

Bela
Chamberly |

Chamberly

Chamberly
Hrast |

Hrast

Hrast
Carbon |

Carbon

Carbon
Mash |

Mash

Mash
Wenge |

Wenge

Wenge

Home vrata 175 Eur

"Home" vrata predstavljaju serijski proizvod po veoma pristupačnoj ceni! Rok isporuke od 7 dana. U prilici smo da Vam ponudimo serijska vrata po veoma pristupačnoj ceni! Rok isporuke  sedam dana  i male za kolicine.  Vrata su od medijapana presvučena finish folijom, adaptivnih pervajza i štokova na bilo koju širinu zida. Ovaj tip vrata se radi za standardne građevinske otvore 70,80,90 x 205 cm, a takođe je, uz doplatu, moguće raditi i korekcije mera. Trenutno u ponudi ...