Opis Galerija Dodaj

Detaljnije o proizvodu

Home Lux vrata moguće je kombinovati sa pojedinim grupama proizvoda iz naše ponude a folije je moguće implementirati i u određene delove enterijera i nameštaja. Vrata iz ove grupe proizvoda pripremljena su za širine otvora zida 70 cm, 80 cm, 90 cm, a štokovi i pervajzi su projektovani kao adaptivni za debljine zidova 8-40 cm. Potrebna visina građevinskog otvora je 205 cm.

Prilikom ugradnje vrata isporučena proširenja za štok prilagođavaju se širini zidova, a sa dvostruko štelujućim pervajz lajsnama moguće je kompenzovati sve nepravilnosti u različitim debljinama zida. Vrata se montiraju na principu "suve montaže"  što znači da se ugrađuju posle molersko-farbarskih i parketarskih radova.

Navedeni tip vrata moguće je poručiti na dimenziju širine i visine otvora koji Vam odgovara, kada su cena i rok isporuke drugačiji.

Vrata iz “Home LUX” serije  proizvodimo i kao dvokrilna, klizna, uz dodatak sa nadsvetlom kao i u kombinaciji sa staklom. Za sva naša vrata u prilici smo da Vam ponudimo veliki izbor kvaka.

Dodaj

HOME LUX po jedinstvenoj ceni!

Cena snižena sa 170 eura na 155 eura * CLPL folije italijanskih dizajnera i proizvođača odlikuju se gotovo identičnim izgledom prirodnih furnira sa reljefnom teksturom na svojoj površini. Home Lux vrata moguće je kombinovati sa pojedinim grupama proizvoda iz naše ponude a folije je moguće implementirati i u određene delove enterijera i nameštaja. Vrata iz ove grupe proizvoda pripremljena su za širine otvora zida 70 cm, 80 cm, 90 cm, a štokovi i pervajzi su projektovani kao adaptivni za ...