O nama

Proizvodni pogoni STOLARIJE GOD nalaze se u Železniku i u sklopu njih je odvojeno više segmenata procesa proizvodnje.

Naš proces proizvodnje počinje kod Vas na Vašem objektu, stanu, poslovnom prostoru, vikendici. Tu zajedno sa Vama počinjemo da projektujemo i zajedno osmišljavamo budući izgled objekta sa našom stolarijom. Tek nakon dogovora sa Vama spremni smo da ideje preselimo u naše proizvodne hale i tu, sa posebnom pažnjom, proizvedemo ono sa čime ćete se susretati dugi niz godina.

Dugogodišnjim radom i uskom specijalnošću uspeli smo da sagledamo sve probleme koji prate opremanje objekata stolarijom i danas sa puno iskustva ispunjavamo postavljene zadatke.

Oprema na kojoj proizvodimo je godinama pribavljana za potrebe proizvodnje građevinske stolarije i prateći tehnologiju danas se možemo pohvaliti i vrlo savremenim mašinama. Nakon što završimo fazu proizvodnje i stolariju pripremimo za isporuku sledi transport ka vašem objektu i ugradnje iste. Kada je na izgled sve gotovo i kada ste zadovoljni onim što ste kupili, naš posao i dalje nije gotov.

Tu smo za Vas i u periodu garantnog roka i posle toga, da naše proizvode za Vas po potrebi servisiramo. Znamo da se nakon ugradnje nećemo često viđati ali će Vaša preporuka otvoriti nove stranice u našoj firmi što nam je na kraju cilj .