Opis Dodaj

Detaljnije o proizvodu

Plakari sa kliznim vratima, koji se još nazivaju i "američki plakari", omogućavaju maksimalno iskorićenje prostora jer mogu da se prostiru od zida do zida, od poda do plafona. Ključ dobre organizacije unutrašnjeg prostora leži u tome da se prema potrebama korisnika plakara pravilno odredi broj polica, fioka, garderobnih šipki i prostora predviđenih za specijalne namene (odlaganje usisivača, daske za peglanje, sefa...).

Dodatna oprema za plakare: 

  • Garderobni liftovi
  • Držači pantalona i kravata
  • Nosači cipela 
  • Držač nakita i marama
  • Držač creva za usisivače

Veoma važan funkcionalno-estetski element ovih plakara su klizna vrata. Izrađena su od aluminijuma, što sistemu daje lakoću, a klizni mehanizmi su sa točkićima i usporivačima koji obezbeđuju bešumnost pri radu. Manipulacija kliznim vratima je veoma jednostavna i laka. Prednost plakara sa kliznim vratima je takođe u tome što se za frontove može odabrati i kombinovati veoma veliki broj materijala, boja i dezena. Najčešće je to univer, bojeno ili peskirano staklo, ogledalo, eko koža i drugi. U poslednje vreme razvijena je tehnika koja omogućava štampu na samom materijalu, pa kupac ima mogućnost da izbere sliku po želji koja će ukrasiti njegov prostor. 

Plakari sa kliznim vratima su već dokazali svoju praktičnost i funkcionalnost, tako da se danas sve više grade stanovi sa već predviđenim prostorom za ugradne plakare sa kliznim vratima.

 

Dodaj