Home od 175 Eur

Home od 175 Eur

"Home" vrata predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta na nasem trzistu. Vrata izradjujemo po meri sa stokovima i pervajzima prilagodjenim za sve debljine zidova. U cenu vrata ukljucene su pervajz lajsne sirine 90 mm koje dodatno doprinose masivinijem izgledu Home vrata. Stalni lager omogucava kratak rok isporuke a izbor od 7 dekora nudi siroku ponudu prilagodjenu svakom prostoru. Vrata isporucujemo po merama i po sistemu kljuc u ruke. Staklena vrata se isporucuju sa ugradjenim izabranim staklom. * Akcija nije vezana za kolicinu vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. * Cena se odnosi na puna vrata. Cena vrata sa staklom je visa i moze se precizirati nakon odabranog motiva stakla.

Opširnije
Home LUX od 215 Eur

Home LUX od 215 Eur

Za ovu seriju proizvoda koristimo najsavremenije CLPL folije italijanskih dizajnera i proizvođača. Odlikuju se gotovo identičnim izgledom prirodnih furnira sa reljefnom teksturom na svojoj površini. * Akcija nije vezana za kolicinu vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. * Cena se odnosi na puna vrata. Cena vrata sa staklom je visa i moze se precizirati nakon odabranog motiva stakla.

Opširnije
Poliuretan ELEGANT od 250 Eur

Poliuretan ELEGANT od 250 Eur

Serija vrata Poliuretan elegant Kratak rok isporuke, adaptivi stokovi i pervajzi sirine 90mm. Najbolji odnos cena kvalitet u kategoriji medijapan vrata ofarbanih poliuretanom Usluga kljuc u ruke * Akcija nije vezana za kolicinu vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. * Cena se odnosi na puna vrata. Cena vrata sa staklom je visa i moze se precizirati nakon odabranog motiva stakla.

Opširnije
3D folija od 270 Eur

3D folija od 270 Eur

Sobna vrata presvučena 3D folijom su vrata koja kao svoj završni sloj imaju 3D foliju. Glavne prednosti 3D folije su izuzetna otpornost na habanje kao i njen izgled koji savršeno oponaša izgled prirodne teksture drveta. Pojedini tipovi folije u našoj ponudi izrađeni su sa naglašenom teksturom čime se postiže neverovatna sličnost sa prirodnim materijalima. * Akcija nije vezana za kolicinu vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. * Cena se odnosi na puna vrata. Cena vrata sa staklom je visa i moze se precizirati nakon odabranog motiva stakla. * Cena se odnosi na puna vrata. Cena vrata sa staklom je visa i moze se precizirati nakon odabranog motiva stakla.

Opširnije
Poliuretan od 295 Eur

Poliuretan od 295 Eur

Sve modele sobnih vrata moguće je naručiti ofarbana poliuretanom po Vašem izboru. Kanalure i sve ostale operacije na vratima se izrađuju na CNC mašini tako da je izbor praktično neograničen. Štokovi se rade za punu širinu zida sa dvostruko štelujućim pervajz lajsnama. * Akcija nije vezana za kolicinu vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. * Cena se odnosi na puna vrata. Cena vrata sa staklom je visa i moze se precizirati nakon odabranog motiva stakla.

Opširnije