Home 165 Eur

Home 165 Eur

"Home" vrata predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta na nasem trzistu. Vrata izradjujemo po meri sa stokovima i pervajzima prilagodjenim za sve debljine zidova. U cenu vrata ukljucene su pervajz lajsne sirine 90 mm koje dodatno doprinose masivinijem izgledu Home vrata. Stalni lager omogucava kratak rok isporuke a izbor od 7 dekora nudi siroku ponudu prilagodjenu svakom prostoru. Vrata isporucujemo po merama i po sistemu kljuc u ruke. Staklena vrata se isporucuju sa ugradjenim izabranim staklom. * Akcija se odnosi na vrata iz serije HOME. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Opširnije
Home Lux 215 Eur

Home Lux 215 Eur

Za ovu seriju proizvoda koristimo najsavremenije CLPL folije italijanskih dizajnera i proizvođača. Odlikuju se gotovo identičnim izgledom prirodnih furnira sa reljefnom teksturom na svojoj površini. * Akcija se odnosi na kupovinu 3 i vise vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Opširnije
Poliuretan Elegant 250 Eur

Poliuretan Elegant 250 Eur

Serija vrata Poliuretan elegant Kratak rok isporuke, adaptivi stokovi i pervajzi sirine 90mm. Najbolji odnos cena kvalitet u kategoriji medijapan vrata ofarbanih poliuretanom Usluga kljuc u ruke Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Opširnije
3D folija - 270 Eur

3D folija - 270 Eur

Sobna vrata presvučena 3D folijom su vrata koja kao svoj završni sloj imaju 3D foliju. Glavne prednosti 3D folije su izuzetna otpornost na habanje kao i njen izgled koji savršeno oponaša izgled prirodne teksture drveta. Pojedini tipovi folije u našoj ponudi izrađeni su sa naglašenom teksturom čime se postiže neverovatna sličnost sa prirodnim materijalima. * Akcija se odnosi na kupovinu 3 i vise vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Opširnije
Poliuretan - 295 Eur

Poliuretan - 295 Eur

Sve modele sobnih vrata moguće je naručiti ofarbana poliuretanom po Vašem izboru. Kanalure i sve ostale operacije na vratima se izrađuju na CNC mašini tako da je izbor praktično neograničen. Štokovi se rade za punu širinu zida sa dvostruko štelujućim pervajz lajsnama. * Akcija se odnosi na kupovinu 3 i vise vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Opširnije