Home

Home

"Home" vrata predstavljaju visoko serijski proizvod koji možete poručiti po veoma pristupačnoj ceni. Stalan lager nam omogućava da veliki broj vrata isporučimo u veoma kratkom periodu. Akcijska cena se odnosi na vrata sa punim vratnim krilom ! * Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Opširnije
Home lux

Home lux

Za ovu seriju proizvoda koristimo najsavremenije CLPL folije italijanskih dizajnera i proizvođača. Odlikuju se gotovo identičnim izgledom prirodnih furnira sa reljefnom teksturom na svojoj površini.

Opširnije
3D folija

3D folija

Sobna vrata presvučena 3D folijom su vrata koja kao svoj završni sloj imaju 3D foliju. Glavne prednosti 3D folije su izuzetna otpornost na habanje kao i njen izgled koji savršeno oponaša izgled prirodne teksture drveta. Pojedini tipovi folije u našoj ponudi izrađeni su sa naglašenom teksturom čime se postiže neverovatna sličnost sa prirodnim materijalima.

Opširnije
Poliuretan

Poliuretan

Sve modele sobnih vrata moguće je naručiti ofarbana poliuretanom po Vašem izboru. Kanalure i sve ostale operacije na vratima se izrađuju na CNC mašini tako da je izbor praktično neograničen. Štokovi se rade za punu širinu zida sa dvostruko štelujućim pervajz lajsnama.

Opširnije