Opis Dodaj

Detaljnije o proizvodu

Ono što je važno napomenuti jeste da se ALU ulazna vrata izrađuju sa i bez termo prekida, u zavisnosti od potrebe prostora za koji su namenjena. Profil štoka i krila se plastificira ili eloksira po želji kupca, a ispuna samih vrata je moguća u kombinaciji stakala i profila ili izborom panela iz našeg kataloga.

Katalozi panela sadrže preko 50 različitih modela koje je moguće uklopiti u bilo koji budžet ili eksterijer.

Ova vrata je moguće raditi i kao ulazna ALU vrata za stambeni objekat, i tada ih opremamo bravom sa elektro-prihvatnikom kao i automatom za zatvaranje vrata. Rukohvati su takođe detalj koji može biti izabran od strane kupca a pored standardnih, nudimo kataloški odabir istih.

Dodaj

Home vrata - 140 eura * !

"Home" vrata predstavljaju serijski proizvod po veoma pristupačnoj ceni! Rok isporuke 7 dana. U prilici smo da Vam ponudimo serijska vrata po veoma pristupačnoj ceni! Rok isporuke je sedam dana (u zavisnosti od porudžbine moguće je i da ovaj rok bude duži).  Vrata su od medijapana presvučena finish folijom, adaptivnih pervajza i štokova na bilo koju širinu zida. Ovaj tip vrata se radi za standardne građevinske otvore 70,80,90 x 205 cm, a takođe je, uz doplatu, moguće raditi i ...