Opis Dodaj

Detaljnije o proizvodu

Poliuretan Elegant  je serija vrata ofarbana poliuretanom projektovana za punu dubinu zida sa obostranim stelujucim pervajz lajsnama. Elegantnih linija i radijusom oborenih ivica. Vrata iz ove serije idealno se uklapaju u enterijere poslovne i stambene gradnje. Ova grupa proizvoda pripremljena su za širine otvora zida 70, 80, 90cm. Potrebna visina građevinskog otvora je 205cm. Izgled ove serije proizvoda upotpunjavaju masivne pervajz lajsne standardne sirine 90mm. Svi elementi ovih proizvoda  ofarbani su industrijski kontrolisanim procesom proizvodnje i masinama visoke tehnologije sto garantuje idealan nanos poliuretana. Time je postignut zagarantovan kvalitet i dug period ekspoatacije.

Strukturu vratnog krila cine ram od masiva, obostrane mdf obloge debljine 4mm, u standardnoj verziji ispuna od kartonskog saca. Prema posebnim zahtevima ispuna mozi biti ektrudirana iverica.

Pazljivo i sa iskustvom odabran okov jos jedna je potvrda kvaliteta ove grupe proizvoda. 

* Akcija nije vezana za kolicinu vrata. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

 

Prilikom ugradnje vrata isporučena proširenja za štok prilagođavaju se širini zidova, a sa dvostruko štelujućim pervajz lajsnama moguće je kompenzovati sve nepravilnosti u različitim debljinama zida. Vrata se montiraju na principu "suve montaže"  što znači da se ugrađuju posle molersko-farbarskih i parketarskih radova.

Navedeni tip vrata dostupan je i u drugim dimenzijama.

Vrata iz “Poliuretan Elegant” serije  proizvodimo i kao dvokrilna, klizna, uz dodatak sa nadsvetlom kao i u kombinaciji sa staklom.

Za sva naša vrata u prilici smo da Vam ponudimo veliki izbor kvaka.

Dodaj