Opis Paleta Galerija Dodaj

Detaljnije o proizvodu

Kanalure i sve ostale operacije na vratima izrađuju se na CNC mašini tako da je izbor praktično neograničen. Štokovi se rade za punu širinu zida sa dvostruko štelujućim pervajz lasnama. Pervajzi su standardne širine 7 cm ali po zahtevu kupca mogu biti široki i do 15 cm. Vrata se montiraju na principu "suve montaže"  što znači da se ugrađuju posle molersko-farbarskih i parketarskih radova.

Farbana vrata rade se i kao dvokrilna, klizna, uz dodatak sa nadsvetlom kao i u kombinaciji sa staklom. Ovaj tip vrata moguće je raditi i u klizno-preklopnoj varijanti (preklop  na 1/2 i 1/3) ali i sa LED rasvetom (kao dodatak vratima sa staklom). U našim salonima ćete moći, da uz vrata koja ste izabrali, odaberete i kvake.

Boja vrata po izboru iz široke palete RAL karte.

Stolarija God zadržava pravo na izmenu tehnološkog procesa proizvodnje bez prethodne najave a u cilju poboljšanja kvaliteta proizvoda .

Dodaj

Vrata farbana poliuretanom 250 eura*

U cenu su uključena kompletna vrata (sa štokovima i pervajzima). Vrata farbana poliuretanom rade se po meri i želji kupca. U ovu cenu uključena su vrata do dimenzija 100x210 cm, kao i štok do 17 cm. U cenu su uključene sve kanalure iz naše ponude kao i osnovna boja bela 30%.  Uz korekciju cene moguće je birati i druge boje iz RAL karte OECE.  Sve detaljnije informacije i karakteristike o ovom tipu sobnih vrata možete pogledati na stranici farbanih vrata .  ...